<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2316311943192032017\x26blogName\x3dmiss+cekodok\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://miamorstories.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://miamorstories.blogspot.com/\x26vt\x3d-4096594994424310676', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
fa'iza 'azamta fatawakkal'alallah - setelah kamu berazam maka bertawakkal lah
Welcome to MIAMOR STORIES ! Here you come read my blog. Just a simple from me to you all. I'm not sure it is a journal or diaries. So just enjoy yourself.

: syahirahtajidin, 26 april, malaysian .
+ follow |

LOVE THEM
Instagram
written on Saturday, October 26, 2013 @ 11:51:00 PM ✈

Assalamualaikum.....................

Dah lama tak update. Sebab tak tahu nak tulis apa. Kalau tulis pun rasa macam mengarut je. So better tak payah update apa- apa. Haha...

Hari ini (sebenarnya beberapa hari ini)...saya sedang menggila di Instagram. (walaupun sebenarnya sememangnya sudah gila). Rajin duk mengupload gambar yang diedit menggunakan app picsart . 

Sebenarnya app tu dah upload minggu lalu tetapi akan ke tidak berapa kecerdikan hendak menggunakan peralatan ini terpaksalah saya menangguhkan dulu hasrat untuk menjadi pengupload Instagram yang berstail setanding dengan pengguna Instagram yang lain.

(rasa macam dah banyak tulis. Idea pun dah makin mengering nak mengarang cerita yang tak berapa nak cerita ni)

Kalaulah anda berminat hendak mengunjungi instagram saya. Follow la syahirahtajidin

Selamat berjumpa lagi. Take care!

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life