<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2316311943192032017\x26blogName\x3dmiss+cekodok\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://miamorstories.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://miamorstories.blogspot.com/\x26vt\x3d-4096594994424310676', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
fa'iza 'azamta fatawakkal'alallah - setelah kamu berazam maka bertawakkal lah
Welcome to MIAMOR STORIES ! Here you come read my blog. Just a simple from me to you all. I'm not sure it is a journal or diaries. So just enjoy yourself.

: syahirahtajidin, 26 april, malaysian .
+ follow |

LOVE THEM
The End of The Stories
written on Saturday, April 13, 2013 @ 8:38:00 PM ✈

Assalamualaikum... *buang sawang dengan sarang labah labah*
1 semester ni sibuk tak terkata sampai tak sempat nak update blog. Fuhhh...Nak bersin duduk kat blog ni. Berhabuk. 4 bulan owww tinggal Miamor Stories ni. Bukan tak sempat tengok. Selalu tengok blog ni tapi tak tahu nak update apa dan keadaan Wifi yang tidak mengizinkan. Hari ini saya  sudah tamat semester dua. Rasa macam baru semalam masuk semester 1 tapi nanti bulan 6 dah masuk semester 3 umur tahun ni pun dah jadi 9teen.  Nak menjangkau ke 20-an sudah. *opsss* Tak tua lagi. Huhuhu...Semester lepas saya kena repeat Business Mathematics dan pada akhir semester dua baru saya sedar macam mana nak score A.  Next sem kena la guna cara tu. Sebelum ni ikut suka hati saya je nak buat macam mana lepas usha usha ada beberapa paper yang carry marks rendah baru la kelam kabut kira kena score berapa untuk final supaya dapat A. *padan muka kau syahirah!* Okay. Stop la cerita pasal ni malas nak ingat. Sekarang kita fikir aktiviti yang boleh saya buat time semester break ni. Aktiviti apa ye boleh saya buat sepanjang cuti ni sampai bulan 6 nanti.

Antaranya:

- AMBIL LESEN KERETA
- KERJA
- DATING
- MAKAN
- TIDUR
- BELA LEMAK
- BUSINESS
- ONLINE
-KAHWIN
- DLL

HAHAHA.,...Kahwin tak ada dalam list lagi...kihkih...kalau bela lemak, makan, tidur itu kacang je.....Celah gigi je ni. Tapi kerja, ambil lesen kereta tu tak sure lagi.  Dating? Hurm...not for sure la.  Harap la boleh jumpa. Lama tak jumpa.  Miss him very much. Lama oww tak jumpa. Tapi nak ke dia jumpa dan boleh ke dia jumpa.  Doa je la. Huhuhu...tak apa la. Nanti la kita sambung cer. Dah tak larat nak menaip. See you soon.
Daaa~~


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life